Камелия Тодорова аут от VIP Brother

Кали се въоръжи с парфюм срещу Захажаева
28 окт 2014 08:43, Александър Попов
16
Камелия Тодорова аут от VIP Brother
Снимка: Нова тв

Камелия Тодорова стана поредният изгонен от VIP Brother, след като събра малко над 7 процента от зрителското одобрение.

Още в началото на номинациите от застрашените за напускане отпадна Ели Гигова, която получи единодушна подкрепа от Домсъвета. Истинска буря се разрази по време на защитата на останалите. Устата Людмила Захажаева излезе от Къщата, за да подкрепи своята дъщеря Албена Вулева и срещна сериозен отпор от не по-малко устата журналистка Маргарита Михнева, която бе в студиото да изтъкне добрите страни на Камелия Тодорова.

"Камелия е такава и в живота. Тя избягва скандалите и е пример как един човек въпреки проблемите с държавата и мъжете до себе си може да успее", заяви Михнева.

Според майката на Вулева обаче джаз певицата е била дребнава и скучна в шоуто, използвала нецензурен език и била част от битовите скандали.

В крайна сметка вотът според продуцентите беше в полза на Жени и Тачо, а на второ място се нареди Албена.

Самата Камелия Тодорова обяви, че не може да предполага за причините за ниския резултат. Според нея това може да се дължи на факта, че тя бе далеч от скандалите.

От скандала обаче не избяга фолкпевицата Кали, която влезе в открит конфликт със Захажаева. Двете размениха куп нецензурни обиди, а Кали дори се въоръжи срещу своята съперница - с парфюм, с който намекна за ниската лична хигиена на рускинята и кучето й Исай.

Членът на Домсъвета Магърдич Халваджиян определи словесната схватка между семейство Вулеви от една страна, и Кали и Камелия Воче от друга, като "края на света". Той определи Вулеви като злобни хора, които се възползват от слабостта на другите и това им доставя удоволствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
rymi преди 9 години
goljama prostotija kak se izlagat za edin xonorar zagybvash dostoinstvo .Stana mi jal za kamelija Todorova che se pokazva i zabarkva v tazi gnysna prostashtina.E tova li e balgarina ,tova li ni e novoto no za sajalenie ..........mnogo jalko
13
2
 
1
 
! Отговори
bobo преди 9 години
*ati bokluka, sdelano v BG... uuu. Smurdi na suvetski soz.
12
3
 
3
 
! Отговори
мнение преди 9 години
На отвратителни сцени станахме свидетели в така наречения "ВИП Брадър" - злобата между някои от участниците стигна дотам, че да се опитат да се засегнат чрез децата си. А логиката на г-жа Захагаева е много интересна - по време на първото си появяване на екран през цялото време громи "ВИП Брадър" и Нова ТВ, каза, че такива предавания са вредни за българина и т.н. (което си е вярно) - а после сравнително бързо прие поканата да е част точно от това предаване!
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Народа си показа, че иска да гледа мутреси (Жени Калк), неуспели в живота простаци- Тачо, малки ку***тии-чалгаджийки- Зорница, още по-големи к***нтии- плеймейтката, тотални проста**еси като Вилева и др.Което означава, че народа си е *** и *** ще си остане. Иска да си гледа простаци като него.
10
0
 
27
 
! Отговори
саня преди 9 години
От Камелия Тодорова научих едно:Когато се сблъскам с простаци , единственият изход е да се дистанцирам.Простака не може да се промени, само може да те принизи.Този урок даде на зрителите тя и това никак не е малко.
9
9
 
1
 
! Отговори
Иво преди 9 години
До никога не е късноИСКА МЛАД МЪЖ НЕ Я ЛИ ЧУ ТАЗИ.........ДА НЕ КАЗВАМ КАКВА.... ЧЕ ЩЕ МЕ ИЗТРИЯТ.
8
2
 
18
 
! Отговори
Пешо преди 9 години
Чудите се защо Камелия тодорова участва във формата? Не се чудете! За 25 години преход талантите н а България стигнаха до там, че да преживяват са принудени да участват в подобни предавания.Камелия е безспорен таланти дали е баба или възрастна няма значение.Ние сме държавата на Златките. те нямат финансови проблеми за разлика от много талантливи певци и артисти , които едвам преживяват." Критените напредват"
7
0
 
20
 
! Отговори
е-гейско море преди 9 години
Абе , още ли я пробутват тая "вип"- простотия ? Не свърши ли вече ? Ох , като свърши - банкет ще дам !
6
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Болно ми е,че в този вид предавания много хора на изкуството изгубиха своето обаяние и се превърнаха в ходещи карикатури.
5
11
 
23
 
! Отговори
никога не е късно преди 9 години
Що не ходи тая жена да си гледа старините, внуци, правнуци ли, каквото там има, а се резили на дърти години.
4
2
 
14
 
! Отговори
читател преди 9 години
Ямата на простотията няма дъно. Но много го търсят.Не очаквах, че Камелия е сред тях.
3
0
 
41
 
! Отговори
eve1 преди 9 години
Като гледах снощи Биг брадъра имах чувството,че камерите са поставени в психиатрия.Толкова ли е пропаднал нашият така наречен ,,Елит"
2
7
 
36
 
! Отговори
марин преди 9 години
Камелия тодорова бе единственият вип в този формат.Тя е аристократична , деликатана и успешна в кариерата си , но българите обичат чалга. Те не разбират друга музика или тези които я разбират отдавна са напуснали страната.Защо дом съвета спаси Гигова , а не Камелия Тодорова ?Гигова е много по-безлична от Камелия.Предполагам името на баща й помогна.Простотията е на ход.
1
0
 
22
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
След...старта на ВИП-Парламента,къщата на ВИП-Брадъра...бледнее,като сиганче насред Капалъ-чарши.Всеки Вип-дупетат е с едни гърди...напред от тези в...къщата,по отношение на визията и целите(сумите) за които участва в...шоуто.Само по едно си...приличат;че ги движи...кукловод,скрит зад някакъв...вот на народа.Той народът,трябва да си...мисли,че всичко зависи от него;затова е...велик Брадъра.